top of page
Blush Wave LinkedIn Banner (1).png

Bestel nu al je kerst-en nieuwjaarsmenu

Wees snel want OP = OP

Neemt bestellingen aan

Bezorgkosten -

Min. bestelbedrag - € 0,00

Free delivery above

Afhalen

Bezorgen

Afhaaltijd: Morgen om 13:30 - 13:45

Afhaaladres: Nieuwrodese Steenweg 109, Aarschot, Belgium

0

Kerst- en Eindejaarsmenu (p.p.)

Hapje: Nachos Supreme: Begin feestelijk met nachos uit de oven, rijkelijk belegd met chile con carne, pico de gallo, gesmolten kaas en jalapeños. Mini Flautas con Frijol y Queso: Heerlijke mini-flautas gevuld met bonen en kaas voor een smaakvolle start. Mini Tamal de Puerco Rojo: Een mini tamal met rijk gekruid varkensvlees, een knipoog naar Mexicaanse tradities. Voorgerecht: Sopa de Tortilla: Deze klassieke Mexicaanse soep is een rijke en verwarmende introductie op het menu. Hoofdgerecht: Tacos de Carnitas: Ontdek de diepe, hartige smaken van onze carnitas, langzaam gegaard voor maximale smaak. Enchiladas Suizas: Onze Enchiladas Suizas zijn een ware traktatie, met hun romige, smeuïge saus die elke hap onweerstaanbaar maakt. Dessert: Arroz con Leche: Eindig uw feestmaal met onze hemelse rijstpudding, een zoete afsluiter van de avond.

€ 35,00

Afbeelding van Kerst- en Eindejaarsmenu (p.p.)

0

Veggie Kerst- en Eindejaarsmenu (p.p.)

Hapje: Nachos Supreme: Begin feestelijk met nachos uit de oven, rijkelijk belegd met chile sin carne, pico de gallo, gesmolten kaas en jalapeños. Mini Flautas con Frijol y Queso: Heerlijke mini-flautas gevuld met bonen en kaas voor een smaakvolle start. Mini Tamal de Soya: Een mini tamal met rijk gekruide sojabrokken, een knipoog naar Mexicaanse tradities. Voorgerecht: Sopa de Tortilla: Deze klassieke Mexicaanse soep is een rijke en verwarmende introductie op het menu. Hoofdgerecht: Tacos met Nopal: Ontdek de diepe, hartige smaken van onze nopal, langzaam gegaard voor maximale smaak. Enchiladas Suizas: Onze Enchiladas Suizas zijn een ware traktatie, met hun romige, smeuïge saus die elke hap onweerstaanbaar maakt. Dessert: Arroz con Leche: Eindig uw feestmaal met onze hemelse rijstpudding, een zoete afsluiter van de avond.

€ 39,00

Afbeelding van Veggie Kerst- en Eindejaarsmenu (p.p.)

0

Vegan Kerst- en Eindejaarsmenu (p.p.)

Hapje: Nachos Supreme: Begin feestelijk met nachos uit de oven, rijkelijk belegd met chile sin carne, pico de gallo, gesmolten vegan-kaas en jalapeños. Mini Flautas con Frijol y Queso Vegano: Heerlijke mini-flautas gevuld met bonen en vegan-kaas voor een smaakvolle start. Mini Tamal de Soya: Een mini tamal met rijk gekruide sojabrokken, een knipoog naar Mexicaanse tradities. Voorgerecht: Sopa de Tortilla: Deze klassieke Mexicaanse soep is een rijke en verwarmende introductie op het menu. Hoofdgerecht: Tacos met Nopal: Ontdek de diepe, hartige smaken van onze nopal, langzaam gegaard voor maximale smaak. Enchiladas Suizas: Onze Enchiladas Suizas zijn een ware traktatie, met hun romige, smeuïge saus die elke hap onweerstaanbaar maakt. Dessert: Gelatina de Fruta: Sluit het feestmaal af met onze kleurrijke en verfrissende Gelatina de Fruta, een lust voor het oog en de smaakpapillen.

€ 40,00

Afbeelding van Vegan Kerst- en Eindejaarsmenu (p.p.)

Kerst- en Eindejaarsmenu

bottom of page